tisdag 10 maj 2011

Jävla skitnatt har man haft då. Det var varmt som i en bastu (trots att jag låg näck utan täcke), jag vände och vred på mig tills imorse och jag har haft ondare än vanligt, och sova efter att Fredrik for till jobbet gick inte heller, för då börja det stråla i höger höftben som vanligt.

Jag gick upp, rasta hundarna, käka, plocka in rentvätt, satte igång en maskin och nu sitter jag här med kaffet i högsta hugg. Jag funderar dock på om jag ska lägga mig en stund för o vila innan promenaden med Emma kl 12...kaffe funkar endå så inte som den ska på mig, dvs jag blir inte piggare! :/

Igår hade jag daghunden här och vi slappade mest, men tog oxå 2 mindre myspromenader tillsammans. Choice fick strosa runt lös båda gångerna. Så himla mys med en hund som kan vara lös och lyssnar bra vid inkallning!
På kvällningen fick jag fart i rövven och bakade Banankaka, och fy bubblan vad GOD den är!! Här är receptet om någon skulle vara intresserad.
Puss!




Färdigt på: 40 min
Ingredienser
1 dl strösocker2 dl florsocker150 g mjukt smör3 st mogna bananer2 st ekologiska ägg3 dl vetemjöl1 tsk bakpulver0.5 tsk malen kanel0.5 tsk malen ingefära50 g valnötskärnorsmör och kokosflingor till formen
Tips
När det står varmluftsugn i receptet, men du bakar med vanlig ugn, höj temperaturen i din ugn med runt 20- 25 grader så blir det bra.

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader, varmluft.
2. Vispa strösocker, florsocker och smör poröst och krämigt.
3. Mixa bananerna och blanda dem i smeten, tillsätt äggen.
4. Blanda de torra ingredienserna och vänd försiktigt ner dem i smeten.
5. Fyll en smord och "bröad" kakform med löstagbara kanter.
6. Grädda kakan mitt i ugnen, i cirka 30-35 minuter.

Inga kommentarer: